Dykning Uddannelse

KSK uddanner både i CMAS og PADI til flaskedykning - p.t. er kun CMAS beskrevet.

KSK har brug for tilgang af nye medlemmer. Dette kommer primært ved at vi en gang årligt, når kulden har lagt sig over Danmark, starter et nyt uddannelses hold.

Mange har været på en ferie, og har prøvet at snorkeldykke eller været på et prøvedyk med det lokale dykkercenter på feriestedet. Andre har en ven eller en veninde som er dykker, der har fortalt om deres oplevelser. Alle har de det tilfælles at de er blevet klar over hvor store oplevelser der er under havets overflade.

KSK uddannelses team har sikkerhed, kvalitet, tid til indlæring og godt kammeratskab i fokus under hele forløbet.

KSK tilbyder følgende uddannelser:

  • CMAS * dykker
  • CMAS ** dykker
  • CMAS *** dykker
  • Basic Nitrox dykker
 

CMAS1

For at starte på CMAS * uddannelsen skal du være fyldt 14 år og gennemgå en lægeattest fra Dansk Sportsdykker Forbund. Beviset giver adgang til at dykke til max 18 meter sammen med en mere erfaren dykker.

Kurset starter med en intro aften i januar hvor vi mere dybdegående fortæller om hvilke ting du skal gennemgå. Kort består kurset af følgende punkter:

  • Teori lektioner med efterfølgende prøve
  • Praktisk træning og prøver i svømmehal
  • 5 dyk i åbenvand (max 18 meter)

Pris kr. 3.700 som inkluderer 1 års medlemsskab af KSK, gratis luft fyldning og bådture hele året.

CMAS2

CMAS ** er videregående sportsdykning. Du skal være fyldt 15 år, være CMAS * eller PADI OW, have min. 20 dyk i nordiske farvande og have en godkendt dykker lægeattest. Max dybde er 39 meter.

Du tilegner dig mange nye færdigheder på dette kursus. Dykke teorien bliver gennemgået så du opnår en større forståelse for de forhold der gør sig gældende når du dykker. Alle praktiske prøver foregår i åbenvand - her kan nævnes makker redning, dybde dykning, distance og kompas svømning. Du vil efter kurset være klar til at tage vare ikke kun på dig selv, men også på din makker.

Pris kr. 2.100

CMAS3

CMAS *** er for dykkeren som ønsker at kende dykker teori og praksis helt ud i krogene. Du skal være fyldt 16 år, være CMAS ** eller PADI Advanced OW + PADI Rescue, have minimum 50 dyk i nordiske farvande og have en godkendt dykker lægeattest.

Beviset har ingen max dybde da du her lærer at konfigurere udstyr til sikker og korrekt dykning med dekompressionsstop på dybder over 30 meter.

Du lærer at planlægge, gennemføre og lede dykninger med en gruppe dykkere, håndtere nødsituationer og iværksætte nødplaner. Gennem hele kurset vil dine færdigheder blive vurderet så der skal virkelig ydes en indsats, så vi hele kurset igennem kan se du oser af 'dykkeroverskud'.

Pris kr. 3.700

* Billede af Nitrox bevis *

I KSK kan vi også tilbyde Basic Nitrox uddannelse.

Når vi har minimum 8 elever, afholder vi et kursus som kører over 2 aftener.

Du skal mindst være CMAS * eller tilsvarende og have minimum 25 loggede dyk.

Pris kr. 1.200